eerste week zit er alweer op! dat gaat snel zeg..
Dag lieve mensen,
Wat een week zeg!
Ben gebroken!! Heb erg veel leuke castings gedaan.. En mijn eerste opdracht binnen!! lekker zakcentje ;)
Christel en ik hebben er afgelopen weekend een kamergenootje bij gekregen Leuk!! een Russische! ze heeft ons al twee nachten wakker gehouden. Ze begint midden in de nacht te schreeuwen in haar slaap en dat in het russisch, moet je voorstellen. Dus onze nachtrust is niet al te best en dan `s morgens weer fris en fruitig naar de castings!! Echt hard werk hoor.. ben gebroken!
Vandaag werden christel en ik onverwacht weer uitgenodigd bij Giorgio armani en ik nog een keer bij Voque Sposa echt super cool! hoop dat we er nog iets van horen!
Morgen ochtend heb ik mijn shoot, het is voor een cataloge, niet erg fashion maar het verdient wel goed!! ;)
Vandaag ben ik naar de Gucci show geweest waar Christel in liep! het was echt zo gaaf! de show director was zo lief voor me, hij heeft me nog steeds in optie staan voor de volgende show! Het was echt grappig, want toen ik binnen kwam raakte een visagist in de stress, hij dacht dat ik ook nog in de make-up moest. Ik heb de show goed kunnen bekijken, zat op de eerste rij!
Dikke Xus voor iedereen...
Liefs Daan
... en nog gefeliciteerd met je eerste opdracht!
Bisous!
Sonja, Ernst en Kevin Joshua